Overslaan naar hoofdinhoud

Rechtsbijstand

Met de Rechtsbijstandverzekering van MS Amlin zijn hoge kosten en onnodige zorgen verleden tijd.

Door te kiezen voor de module Rechtsbijstand van MS Amlin bent u gedekt voor uw belangrijkste bedrijfszaken, uw motorvoertuigen (inclusief uw handelsvoorraad) en eventuele problemen met uw klanten.

In samenwerking met DAS Rechtsbijstand heeft MS Amlin een ongeëvenaard pakket voor Rechtsbijstand geïntroduceerd. Onze Rechtsbijstand module biedt de meest uitgebreide dekking die er op de verzekeringsmarkt te vinden is.

Welke voordelen zijn er?

 • Expertise

  Toegang tot deskundige Rechtsbijstand op maat voor uw bedrijf.

 • Kostenbesparing

  Kostenbesparing op juridische procedures dankzij de dekking voor advocaatkosten.

 • Pakketkorting

  Bestaande klanten profiteren van een korting van 25% op de premie voor Rechtsbijstand voor het huidige verzekeringsjaar, en deze module wordt meegenomen bij het bepalen van pakketkortingen vanaf 2025.

 • Zorgeloos

  Efficiënte afhandeling van juridische zaken, waardoor u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

Creëer zekerheid met de Rechtsbijstandverzekering van MS Amlin

Problemen op juridisch vlak kunnen zorgen voor onnodig veel stress en kopzorgen. Daarnaast neemt het vaak financiële lasten met zich mee. Gelukkig kan MS Amlin dit gemakkelijk voorkomen, met de meest uitgebreide zakelijke Rechtsbijstandverzekering op de markt. Zelfs als u in een situatie bent beland die niet volledig wordt gedekt, kunt u vertrouwen op onze deskundige begeleiding.

Of het nu gaat om specifiek kleine kwesties of grote geschillen, wij bieden ondersteuning en indien nodig juridische vertegenwoordiging. Kies daarom voor de Rechtsbijstandverzekering van MS Amlin zodat u goed en zorgeloos voorbereid bent op eventuele juridische uitdagingen.

Contact Ons

Direct contact met één van onze adviseurs? Zij kunnen u helpen met vragen over onze Rechtsbijstandverzekering en samen kijken met u naar de oplossing die het best bij uw situatie past.

Uw Contactpersonen