Overslaan naar hoofdinhoud

Property & Engineering

Verlies van activa en bedrijfsschade? Niet met onze Brand- en Bedrijfsschadeverzekering. Uw bescherming in één pakket.

De Property & Engineering afdeling van MS Amlin heeft jarenlange (inter)nationale ervaring met het verzekeren van gebouwen, inventaris, voorraden en machines.

Onze expertise in Brand- en Bedrijfsschadeverzekeringen is geworteld in jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de Nederlandse markt. Of het nu gaat om bedrijfspanden, machines, inventaris, voorraden of kostbare bezittingen, wij begrijpen dat elk item van waarde is.

Waarom kiest u voor ons?

 • Expertise

  Bij MS Amlin hebben we verschillende deskundige specialisten in huis met jarenlange ervaring en specifieke kennis van een breed scala aan sectoren.

 • Internationale Partner

  Wij bieden wereldwijde dekkingsmogelijkheden via onze internationale programma’s. Of uw bedrijf nu opereert op landelijk of wereldwijd niveau, wij begrijpen de complexiteit van internationale activiteiten.

 • Aandacht voor de klant

  Onze klantgerichte benadering zorgt ervoor dat de tevredenheid van onze klanten centraal staat in al onze activiteiten, met als doel langdurige en betrouwbare relaties op te bouwen.

 • Duurzaam en Milieuvriendelijke aanpak

  Bij MS Amlin gaan we verder dan zakelijk succes, we streven naar duurzaamheid op wereldschaal.

Wat is een Brand- en Bedrijfsschadeverzekering?

Als ondernemer is het belangrijk om te beseffen dat een grote brand of waterschade niet alleen schade aan uw bedrijfsgebouw veroorzaakt, maar ook de bedrijfsactiviteiten stillegt. Dit kan leiden tot tijdelijke of zelfs geen inkomsten, terwijl vaste kosten zoals huur en personeelskosten blijven doorlopen. De financiële gevolgen voor uw bedrijf kunnen hierdoor erg nadelig zijn.


De Brand- en Bedrijfsschadeverzekering van MS Amlin voorkomt dat u gedwongen wordt om uw onderneming (tijdelijk) te sluiten. In geval van schade ontvang je een vergoeding voor vaste kosten en misgelopen winst, waardoor je snel weer kunt doorgaan met ondernemen. Het is een essentiële bescherming om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, zelfs na onverwachte gebeurtenissen zoals brand of waterschade.

Welke risico’s worden gedekt door de Brand- en Bedrijfsschadeverzekering?

Onze Brand- en Bedrijfsschadeverzekering biedt dekking tegen bedrijfsschade die uw bedrijf lijdt door brand, neerslag, storm, ontploffing, blikseminslag, inductie, lekkage, inbraak en diefstal.

Wij vergoeden de vaste lasten van uw bedrijf, zoals salarissen, als uw bedrijf geheel of gedeeltelijk stilvalt door een onverwachte gebeurtenis. Ook de nettowinst die u daardoor misloopt wordt vergoed. Deze dekking geldt ook voor andere in onze voorwaarden genoemde gebeurtenissen.