Overslaan naar hoofdinhoud

Over ons

MS Amlin is een toonaangevende wereldwijde (her)verzekeraar, onderdeel van de wereldwijde top-10 verzekeringsgroep MS&AD. Wij leveren hoogwaardige service aan bedrijven die te maken hebben met de meest complexe en veeleisende risico’s. Onze kracht en expertise ligt op het gebied van Property & Casualty, Marine en Reinsurance markten.

Ons erfgoed

Als onderdeel van de wereldwijde top 10 verzekeringsmaatschappij MS&AD heeft MS Amlin een industrieel erfgoed van 300 jaar in het leveren van verzekeringsoplossingen aan bedrijven over de gehele wereld. Wij blinken uit in het begrijpen en berekenen van risico’s om bedrijven te beschermen en helpen bij het navigeren door de onvermijdelijke uitdagingen in het leven.

Verzekeringsoplossingen op maat

We erkennen dat op maat gemaakte en gepersonaliseerde verzekeringen de levensader zijn van bedrijven die niet alleen willen overleven, maar ook willen groeien en bloeien. Onze oplossingen zijn ontworpen om te beschermen en te voorkomen, zodat bedrijven vol vertrouwen hun volgende ontwikkelingsfase kunnen ingaan.

De expertise van MS Amlin

Wat MS Amlin onderscheidt is onze diepgaande expertise op het gebied van underwriting, ondersteuning en altijd oplossingsgericht denken. Wij bieden bescherming tegen risico’s die anderen niet kunnen dekken en bouwen duurzame relaties op met onze klanten door middel van onze specialistische kennis en wereldwijde aanwezigheid.

Ingesloten inhoud van YouTube overslaan
Weergave bij YouTube.
Ingesloten inhoud van YouTube overgeslagen.
We are MS Amlin

Samenwerking & Service

Als bedrijf van gemiddelde omvang bieden we meer dan alleen een service. We bieden een samenwerkingsverband en hebben oog voor de mensen achter de projecten. Onze experts reageren snel, hebben veel kennis van zaken en leveren beleid op maat dat is afgestemd op uw unieke situatie en dit alles met een persoonlijke benadering.

Tastbare acties, echte bescherming: De benadering van MS Amlin

Wij geven prioriteit aan daden boven loze beloften en richten ons op het beschermen van uw bedrijf en zijn bezittingen. Onze aanpak garandeert, zonder u simpelweg te vertellen wat u wilt horen, de gezondheid en prestaties van uw bedrijf en biedt de bescherming die het nodig heeft.

Japans erfgoed, toekomstgerichte oplossingen: Het fundament van MS Amlin

Wij hebben onze wortels in het Japanse erfgoed en maken beleid met nauwgezette aandacht voor detail en een toekomstgerichte aanpak. Dit fundament stelt ons in staat om oplossingen op maat te creƫren voor de unieke behoeften van onze klanten, zodat we vandaag de juiste ondersteuning kunnen bieden en een diepgaande transformatie voor de toekomst mogelijk kunnen maken.