Overslaan naar hoofdinhoud

Ron Verhulsdonck aangesteld als Country Manager bij MS Amlin

Brussel, 26 oktober 2023 – MS Amlin Insurance, een van de leiders in zakelijke risico’s op het gebied van Property, Casualty en Marine, kondigt vandaag de aanstelling van Ron Verhulsdonck aan als nieuwe Country Manager voor MS Amlin Nederland en België. Ron zal per 13 december 2023 starten en in zijn nieuwe rol toezicht houden op de activiteiten in Nederland en België en nauw samenwerken met de teams om de samenwerking en synergie tussen de landen te bevorderen.

Hoewel MS Amlin in Nederland en België onafhankelijk opereren, zal de strategische aanpak onder leiding van Ron Verhulsdonck gericht zijn op het verbeteren van de samenwerking en het benutten van de krachten van beide markten. Ron Verhulsdonck komt van CHUBB waar hij actief was als Country President Benelux en bijzonder goed leiderschap toonde en het Benelux-team sinds 2001 naar vele successen leidde. Daarvoor deed hij allround ervaring op in diverse functies bij RSA van risk control consultant, property underwriting manager en major accounts manager.

f
Ron Verhulsdonck, Country Manager NL & BE

“Ron staat bekend als een inspirerende leider die energie, betrouwbaarheid en een sterke drive met zich mee brengt. Zijn aanstelling als Country Manager P&C voor Nederland en België zal naar verwachting niet alleen onze positie in deze twee markten versterken en de operationele efficiëntie verbeteren, maar ook een platform creëren voor het uitwisselen van innovatieve ideeën en expertise tussen de twee teams, wat voor beide landen voordelen oplevert”, licht Ludovic Senecaut, CEO MS Amlin Insurance toe.

Ook Ron Verhulsdonck is zeer enthousiast over zijn benoeming: “Ik kijk er enorm naar uit om deel uit te gaan maken van het MS Amlin Insurance team en om samen nog vele toekomstige succesen te behalen.”