Overslaan naar hoofdinhoud

Welkom bij MS Amlin

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden, ondersteuning te bieden en met u in contact te komen. Op deze pagina vindt u verschillende manieren om contact met ons op te nemen, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Algemene vragen en ondersteuning

Heeft u algemene vragen of heeft u ondersteuning nodig? Ons MS Amlin team staat dagelijks voor u klaar. Bent u op zoek naar een collega van bijvoorbeeld onze Underwriting of Claims afdeling? Dan kunt u deze persoon gemakkelijk vinden via de zoekoptie button. Hier kunt u de naam en/of afdeling invullen en krijgt u direct de benodigde contactgegevens.

Indien u een andere vraag heeft en niet direct het juiste contactpersoon hiervoor weet, kunt u altijd contact opnemen met onze receptie op het onderstaande nummer.

Receptie Amstelveen: Tel: +31 (0)20 503 11 00

Verzekeringsmakelaar

Bent u een verzekeringsmakelaar of wilt u direct contact met een collega betreft één van onze oplossingen? Bekijk dan onze pagina Voor Verzekeringsmakelaars voor meer informatie en contactgegevens van de persoon die u verder kan helpen.

Bezoek ons

Heeft u liever persoonlijk contact? Bezoek dan ons kantoor op onderstaand adres. Ons kantoor is doordeweeks geopend van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

MS Amlin Insurance (P&C Business)
Van Heuven Goedhartlaan 939
Amstelveen, Nederland
Postbus 2190
1181 LD Amstelveen

Blijf op de hoogte van het laatste MS Amlin nieuws, updates en veel meer door ons te volgen op ons social media kanaal.

Locaties

Met behulp van onze handige kantoorlocatie kaart kunt u eenvoudig al onze kantoren vinden en degenen selecteren die het dichtst bij u in de buurt zijn. Of het nu gaat om ons hoofdkantoor in Brussel of een van onze kantoren elders, onze kaart biedt u alle informatie die u nodig heeft om ons gemakkelijk te vinden.

Pers & Media

Bent u een vertegenwoordiger van de pers of media en heeft u vragen of zoekt u informatie? Wij waarderen uw interesse en staan klaar om met u samen te werken. Of het nu gaat om persberichten, interviews met onze experts, of andere media-gerelateerde mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op voor pers/media gerelateerde onderwerpen en mogelijkheden tot samenwerking. We zullen ons best doen om u tijdig van alle benodigde informatie te voorzien.

Voor PR & Media gerelateerde zaken kunt u contact opnemen met