Overslaan naar hoofdinhoud

Casualty

De Aansprakelijkheidsverzekering van MS Amlin is jouw schild tegen onverwachte situaties die leiden tot schade of letsel.

Het gespecialiseerde Casualty team van MS Amlin staat klaar voor ondernemers in de (groot-)zakelijke markt en MKB zowel in Nederland als Internationaal.

Voor ondernemers kunnen de gevolgen van aansprakelijkheid aanzienlijk zijn en niet alleen hun persoonlijke belangen, maar ook die van hun werknemers en directeuren beïnvloeden. MS Amlin begrijpt de complexiteit van aansprakelijkheidsrisico’s en biedt daarom verzekeringsoplossingen voor een uitgebreide dekking.

Kiezen voor onze Aansprakelijkheidsverzekeringen betekent kiezen voor een partner met een toegewijd, gespecialiseerd en ervaren team. Dit team zet zich in om de unieke behoeften van elke klant te begrijpen en verzekeringsoplossingen te creëren die financiële zekerheid en gemoedsrust bieden.

Daarom kiest u voor MS Amlin

 • Betrouwbaarheid

  Werken met een gerenommeerde en betrouwbare verzekeringsmaatschappij met een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige diensten aan klanten.

 • Deskundig Advies

  Ons team bestaande uit ervaren adviseurs staan dagelijks klaar, om advies en begeleiding te bieden.

 • Innovatie

  Wij blijven voorlopen met onze innovatieve Aansprakelijkheidsverzekering oplossingen, waardoor onze klanten profiteren van de nieuwste ontwikkelingen binnen deze sector.

 • Wereldwijde Dekkingsmogelijkheden

  MS Amlin is een wereldwijde verzekeraar en kan daarom voor bedrijven met internationale activiteiten voordelen bieden met onze naadloze dekking over meerdere rechtsgebieden.

Wat is een Aansprakelijkheidsverzekering?

Een Aansprakelijkheidsverzekering, ook wel bekend als Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven (AVB) of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, is een type verzekering dat bedrijven beschermt tegen financiële verliezen die voortvloeien uit aansprakelijkheidsclaims. Deze claims kunnen komen uit schade aan eigendommen, letsels of andere schadelijke gevolgen die zich tijdens bedrijfsactiviteiten kunnen voordoen.

Het hebben van een Aansprakelijkheidsverzekering is essentieel voor bedrijven om hun financiële stabiliteit te waarborgen en zich te beschermen tegen onvoorziene aansprakelijkheidsclaims.

Welke producten vallen onder de Aansprakelijkheidsverzekering van MS Amlin?

Onder de Aansprakelijkheidsverzekering van MS Amlin vallen de volgende drie producten: